Taborjenje

Končno smo ga dočakali. Mislim petek, 20. maj 2016 – dan, ko smo resnično izvedli taborjenje, ki so se ga udeležili učenci od prvega do četrtega razreda.

Vse aktivnosti smo pričeli ob 17. uri. Takrat nas je popeljal v gorništvo učitelj Beno. Z navdušenjem smo mu sledili. Po dobri uri smo se poslovili. Nadaljevali smo z delavnicami (peka pirinih palačink, priprava zdravih napitkov in sladoleda, priprava sirupa iz smrekovih vršičkov in ZUMBA ples), ki smo jih izvajale učiteljice Jana, Marjana, Marija in Dušanka. V vseh delavnicah so učenci zelo uživali.

Sledila je večerja, pa še ustvarjalna delavnica in zaključek s plesom. Seveda se je bilo potrebno še pripraviti na spanje. Učilnico smo preuredili v spalnico. Potrebno se je bilo umiti, najbolj so bili potrebni umivanja zobje. Saj veste, veliko sladkarij in vsega, kar spada k taborjenju. Noč je bila mogoče prekratka, vendar pa dovolj dolga, da smo si nabrali novih moči, ki smo jih potrebovali naslednji dan, ki smo ga nadaljevali s ŠPORT ŠPASom, dnevom, ko smo se družili mladi in stari. Vsekakor medgeneracijsko. Uživali smo vsi, saj nam je bilo naklonjeno tudi vreme. Bilo je sončno, sončno, sončno – bilo je čudovito.

Učiteljice: Jana, Marjana, Dušanka in Marija

Za ogled galerije pritisnite na fotografijo.

DSC_0816

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost