Zaključna prireditev ob dnevu državnosti in zaključku šolskega leta

Šolsko leto 2017/18 se je zaključilo s kulturnim programom ob dnevu državnosti. Tako smo obeležili že 27. rojstni dan naše domovine.

V uvodnem delu smo slišali misli o nastanku domovine, učenci 5. in 6. razreda so pripravili krajši recital o domovini,  zatem smo lepoto domovine prikazali še z video posnetki. Prireditev smo nadaljevali z zabavnim delom, kjer so učenci 1. In 2. razreda pokazali svoje dramske sposobnosti. Zaigrali so nagajivo Piko, Tomaža in Anico. Tomaž in Anica sta Piki na kratko prikazala delo v šoli in tako Piko navdušila, da je z njima zakorakala v šolo. Sledile so glasbene točke. Karin nam je zaigrala na flavto. Učenci 3. in 4. razreda so odplesali ples z robci in Aleks je raztegnil meh harmonike. S fotografijami smo se spomnili dogodkov preteklega šolskega leta in obudili spomine na opravljene dejavnosti. Bili smo ustvarjalni in športni, preživeli smo veliko lepih trenutkov.

Vodja šole ga. Marjana Srdinšek je zaključila program z vzpodbudnimi besedami in učencem podelila zaslužena priznanja. Veselo smo odkorakali v zaslužene počitnice, da si naberemo veliko energije za prihajajoče šolsko leto.

Učiteljici Marjana N. in Zdenka Ž.

Za ogled fotografij kliknite na sliko.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost